Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις

Έαν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την Ακαδημία Ρομποτικής , παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Πότε ξεκινάνε τα μαθήματα

Τα μαθήματα της Ακαδημίας Ρομποτικής ξεκινάνε αρχές Οκτωμβίου

Που πραγματοποιούνται τα μαθήματα

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και θα ενημερωθείτε για την αίθουσα όταν ολοκληρώσετε την εγγραφή σας.

Πως μπορώ να εγγραφώ σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Πρώτα περιηγείστε στα εκπαιδευτικά προγράμματα (εδώ) για να βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει.

Στην συνέχεια, επιλέγετε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει και διαβάζετε τις σχετικές πληροφορίες στην εκάστοτε σελίδα.

Σε κάθε σελίδα υπάρχει ένα πλαίσιο το οποίο ονομάζεται "Eγγραφή σε τμήμα". Εφόσον έχετε επιλέξει και ενημερωθεί σχετικά με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, πατάτε το κουμπί "Εγγραφή σε τμήμα" που σας παραπέμπει στην φόρμα εγγραφής.

Βάζετε τα στοιχεία που σας ζητούνται και πατάτε αποστολή.

Στην συνέχεια, θα πρέπει να περιμένετε και κάποιος υπεύθυνος από την Ακαδημία θα σας καλέσει για να ρωτήσει ποιες μέρες και ώρες σας βολεύουν να παρακολουθήσετε το μάθημα.

Εφόσον υπάρχει το τμήμα που σας βολεύει, θα αποσταλεί μήνυμα επιβεβαίωσης στο τηλέφωνο που έχετε δηλώσει στην αρχική φόρμα ενδιαφέροντος.

Ποιά είναι η διάρκεια των εκπαιδευτικών προγράμματων και κάθε πότε γίνονται

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα πραγματοποιούνται στις μέρες και ώρες που θα συμφωνηθούν κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τους ενδιαφερόμενους. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα είναι εβδομαδιαία και η διάρκεια τους αναγράφεται στην εκάστοτε σελίδα με τις πληροφορίες του προγράμματος.

Πως χωρίζοντα τα τμήματα

Τα τμήματα χωρίζονται ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων. Εάν πρόκειται για τμήματα που αφορούν παιδιά, η τμηματοποίηση γίνεται ανάλογα με την ηλικιακή ομάδα που βρίσκονται.

Χρειάζεται ειδικός εξοπλισμός να αγοράσουμε για να παρακολουθήσουμε

Ο εξοπλισμός παρέχεται εξ ολοκλήρου από την Ακαδημία Ρομποτικής σε όλα τα τμήματα, εφόσον δεν αναγράφεται στις πληροφορίες κάτι διαφορετικό.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε απορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

εκπαιδευτική ρομποτική Θεσσαλονίκη