Η LEGO παρουσιάζει την καινοτομία VacuSort! Η νέα ηλεκτρική σκούπα για τους lego funs

Η LEGO παρουσιάζει την καινοτομία VacuSort! Η νέα ηλεκτρική σκούπα για τους lego funs

Από: Ακαδημία Ρομποτικής

H ηλεκτρική σκούπα VacuSort θα σας λύσει τα χέρια με τις εκπληκτικές λειτουργίες που διαθέτει.

Ο κατασκευαστής παιχνιδιών της Δανίας παρουσίασε σήμερα όχι μόνο πολλές καινοτομίες στο ηλεκτρονικό κατάστημα LEGO, αλλά και για πρώτη φορά ένα χρήσιμο βοηθό νοικοκυριού για τους πραγματικούς οπαδούς του LEGO.

Η ηλεκτρική σκούπα καλείται VacuSort και έχει μια επαναστατική λειτουργία ταξινόμησης. Έτσι, τα κομμάτια Lego όχι μόνο ταξινομείται με βάση το χρώμα και το σχήμα, αλλά καθαρίζονται και από τη σκόνη. Συνολικά πέντε επίπεδα ταχύτητας είναι διαθέσιμα.

Αυτό είναι δυνατό χάρη σε μια νέα συνεργασία με τη Dyson. Η τιμή για την καινοτόμα ηλεκτρική σκούπα της Lego δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί από τον κατασκευαστή παιχνιδιών. Η διαθεσιμότητα του προϊόντος από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας θα ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι του 2018.

Εν πάση περιπτώσει, ανυπομονούμε να αποκτήσουμε την ηλεκτρική σκούπα Lego προκειμένου να μπει μία τάξη στα αμέτρητα τουβλάκια μας.  Θα είναι επιτέλους όλα ωραία και κομψά ταξινομημένα χωρίς κόπο. Με αυτή την είδηση από τον χώρο της τεχνολογίας, σας ευχόμαστε καλή Πρωταπριλιά και καλή Ανάσταση!

εκπαιδευτική ρομποτική Θεσσαλονίκη