Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο καλοκαιρινό κατασκηνωτικό πρόγραμμα 2018

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο καλοκαιρινό κατασκηνωτικό πρόγραμμα 2018

Από: Ακαδημία Ρομποτικής

Η Ακαδημία Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας διοργανώνει και αυτό το καλοκαίρι ένα μοναδικό κατασκηνωτικό πρόγραμμα που τα έχει όλα.

Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον κόσμο της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής συνδυάζοντας το παιχνίδι με τη μάθηση και την εμπειρία με την ανακάλυψη. Σε αυτό το ταξίδι συνοδοιπόροι τους θα είναι οι διδάσκοντες  της Ακαδημίας Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Η κατασκήνωση Εκπαιδευτικής Ρομποτικής θα λειτουργήσει σε πέντε περιόδους και θα έχει διάρκεια 7 διανυκτερεύσεων.

1η περίοδος 18 Ιουνίου – 25 Ιουνίου Παιδική κατασκήνωση «Μια φορά και έναν καιρό» Νέα Σκιώνη, Χαλκιδική
2η  περίοδος 25 Ιουνίου – 02 Ιουλίου Παιδική κατασκήνωση «Μια φορά και έναν καιρό» Νέα Σκιώνη, Χαλκιδική
3η περίοδος 30 Ιουλίου – 06 Αυγούστου Παιδική κατασκήνωση «Μια φορά και έναν καιρό» Νέα Σκιώνη, Χαλκιδική
4η περίοδος 06 Αυγούστου – 13 Αυγούστου Παιδική κατασκήνωση «Μια φορά και έναν καιρό» Νέα Σκιώνη, Χαλκιδική
5η περίοδος 13 Αυγούστου – 20 Αυγούστου Παιδική κατασκήνωση «Τσαφ Τσουφ»  Νέος Μαρμαράς, Χαλκιδική & Καβάλα


Με το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ και των Ασφαλιστικών Ταμείων το παιδί μπορεί να συμμετέχει στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα μέχρι άλλες 7 ημέρες (πέραν της ρομποτικής) παρακολουθώντας το πρόγραμμα της κάθε κατασκήνωσης

Οι δραστηριότητες Εκπαιδευτικής Ρομποτικής θα πραγματοποιούνται καθημερινά και θα έχουν διάρκεια 2-3 ωρών ενώ τα παιδιά θα έχουν ταυτόχρονα την δυνατότητα να συμμετέχουν σε όλες τις δραστηριότητες της κατασκήνωσης.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων σε κάθε κατασκηνωτική περίοδο. Δηλώστε συμμετοχή μέχρι την Κυριακή 22 Απριλίου ηλεκτρονικά στο site της Ακαδημίας Ρομποτικής (robotics.uom.gr) ή στους διδάσκοντες των μαθημάτων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ

Όσοι έχουν παρακολουθήσει μαθήματα στην Ακαδημία Ρομποτικής το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, η συμμετοχή στην κατασκήνωση Εκπαιδευτικής Ρομποτικής είναι δωρεάν!

Υπάρχουν τριών ειδών τρόποι συμμετοχής στην κατασκήνωση Εκπαιδευτικής Ρομποτικής της Ακαδημίας Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας:

 1. Πληρωμή της κατασκήνωσης μέσω ΟΑΕΔ εφόσον έχετε εξασφαλίσει το voucher.
  • Άνεργοι, εγγεγραμμένοι στο μητρώο του ΟΑΕΔ για τουλάχιστον 4 μήνες.
  • Άνεργοι, οι οποίοι έλαβαν επίδομα από τον ΟΑΕΔ για τουλάχιστον 50 ημέρες κατά το προηγούμενο ημερολογιακό έτος.
  • Εργαζόμενοι, με εξαρτημένη σχέση εργασίας (ΕΦΚΑ) που έχουν τουλάχιστον 50 ημερομίσθια κατά το προηγούμενο έτος
  • Εργαζόμενες με σχέση εξαρτημένης εργασίας που έλαβαν άδεια ή επίδομα μητρότητας τουλάχιστον 50 ημερών κατά το προηγούμενο ημερολογιακό έτος

  Τα κριτήρια για την ένταξή σας στο δωρεάν πρόγραμμα του ΟΑΕΔ είναι:

  Για τους ανωτέρω δικαιούχους το πραγματικό οικογενειακό εισόδημα από κάθε πηγή, όπως αυτό εμφανίζεται στο εκκαθαριστικό σημείωμα της ΔΟΥ του φορολογικού έτους 2016, δεν δύναται να υπερβαίνει το ποσό των 28.000,00€.

  Για την απόκτηση του voucher πρέπει να κάνετε άμεσα αίτηση στην σελίδα του ΟΑΕΔ (https://eservices.oaed.gr/pls/apex/ ή http://www.oaed.gr/).

 2. Πληρωμή της κατασκήνωσης μέσω Ασφαλιστικών Ταμείων.

  Τα ασφαλιστικά ταμεία που εξασφαλίζουν δωρεάν κατασκηνωτικό πρόγραμμα είναι τα παρακάτω:

  Τομείς: ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ (Ιατρών και Φαρμακοποιών) – ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΔΕ – ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ – ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ, Τ.Α.Υ.Τ.Ε.Κ.Ω. Τομείς: ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΙΣΤΕΩΣ , ΓΕΝΙΚΗΣ , ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΕΞΠΡΕΣ – Ο.Τ.Ε. Ο.Σ.Ε. – Δ.Ε.Η., Τ.Ε.Α.Ι.Τ. Τομείς: Τ.Ε.Α.Α.Π.Α.Ε. (Ασφαλιστών)– Τ.Ε.Α.Υ.Ε.Κ.(Εμποροϋπαλλήλων) – Τ.Ε.Α.Υ.Φ.Ε. (Φαρμακευτικών Εργασιών) – Γ’ Δ/ΝΣΗ Τ.Ε.Α.Υ.Ν.Τ.Π. – Ο.Α.Ε.Ε. ΤΑΝΠΥ (Ναυτικών – Τουριστικών Πρακτόρων), Τ.Α.Π.Ι.Τ. : Γ’ Δ/ΝΣΗ ΤΟΜΕΑΣ ΤΑΠΕΜ (Μετάλλου), Ο.Π.Α.Δ. - Τ.Υ.Δ.Κ.Υ. (Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων), Ι.Κ.Α. – Ε.Τ.Α.Μ. ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, Ο.Α.Ε.Ε. – Ι.Κ.Α. (Υπάλληλοι μόνο), ΟΙΚΟΣ ΝΑΥΤΟΥ – Ν.Α.Τ. (Ναυτικοί), Ο.Α.Σ.Θ., ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΑΜΣΤΕΛ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, 3ΕΨΙΛΟΝ, Ο.Λ.Θ. (Λιμένος Θεσσαλονίκης), Ο.Α.Ε.Δ. (Υπάλληλοι μόνο), Ε.Υ.Α.Θ., Τ.Σ.Ε.Υ.Π. (Εφημεριδοπωλών), Ε.Τ.Α.Π. Μ.Μ.Ε. (Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης), Ι.Γ.Μ.Ε., ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (Υπάλληλοι μόνο), ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (Υπάλληλοι ΚΤΕΟ κλπ), ΕΡΤ

 3. Με δική σας επιβάρυνση. Το κόστος για την κατασκήνωση είναι 190 ευρώ.

  Το ποσό αυτό θα πρέπει να καταβληθεί είτε εφάπαξ μέσω web banking στον λογαριασμό του Πανεπιστημίου, είτε μέσω πιστωτικής κάρτας στο λογιστήριο του Πανεπιστημίου (όπου μπορούν να γίνουν μέχρι 3 άτοκες δόσεις), είτε μετρητά με προκαταβολή το 40% του ποσού και εξόφληση 30 μέρες πριν την έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου.

Για τα μη μέλη της Ακαδημίας Ρομποτικής υπάρχει ένα επιπλέον κόστος για την εγγραφή 70 ευρώ σε κάθε έναν από τους παραπάνω τρόπους.

Η μετακίνηση από και προς την κατασκήνωση συμπεριλαμβάνεται στην τιμή.

εκπαιδευτική ρομποτική Θεσσαλονίκη