Η Ακαδημία Ρομποτικής στο 3rd THESS CODE FESTIVAL!

Το THESS CODE FESTIVAL, η  γιορτή του κώδικα, πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο 1ο Πειραματικό Λύκειο Θεσσαλoνίκης στις 21 Οκτωβρίου 2018!

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Προγραμματισμού (Europe Code Week), η ΕΠΥ(Ελληνική Εταιρεία Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών – Παράρτημα Μακεδονίας Θράκης) διοργάνωσε ημερίδα εργαστηρίων κώδικα και τεχνολογίας για παιδιά και νέους από 8 έως 18 ετών. Στην εκδήλωση, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να προγραμματίσουν, να δημιουργήσουν και να διασκεδάσουν φτιάχνοντας τις δικές τους εφαρμογές. Επιπλέον, στα πλαίσια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πληροφορικής (ΠΔΠ) και είχαν την δυνατότητα να συνομιλήσουν με Έλληνες Ολυμπιονίκες Πληροφορικής.

Η Ακαδημία Ρομποτικής δε γινόταν να λείπει από την εκδήλωση, την οποία πλαισιώσαμε με εργαστήρια εκπαιδευτικής ρομποτικής για παιδιά και εκμάθησης της γλώσσας προγραμματισμού του αγαπημένου μας ρομπότ Nao.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους διοργανωτές της εκδήλωσης για την πρόσκληση και αναμένουμε με χαρά το επόμενο φεστιβάλ του χρόνου με περισσότερες εκπλήξεις!

IMG_1381
IMG_1382
IMG_1343
icon-register
Αίτημα για Εγγραφή σε τμήμα
Συμπληρώστε την φόρμα
icon-phone
Πατήστε εδώ για να μας καλέσετε